(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Zdravo a chutne zavíta do Košíc
@ Aktuálne -> Zdravie     May 06 2008 - 11:42 GMT
Tretí ročník kampane Zdravo a chutne, to sú opäť ochutnávky zdravých potravín, súťaž –3kg o ceny v hodnote 150 000,-, prednášky, pohybové aktivity a predovšetkým množstvo informácií, receptov, rád a tipov ako nakupovať, zdravo variť a žiť. Najbližšie z podujatí kampane sa uskutoční už túto stredu 7.mája 2008 od 15.00 do 19.00 v Košiciach, v predajni Billa na sídlisku KVP. Ako si pripraviť náhradu majonézy, ako bylinkami znížiť obsah solí, ako pripraviť správne raňajky do 30 sekúnd a šalát ako moderné jedlo 21. storočia, to všetko pre vás pripravil tím odborníkov, ktorý očakáva vaše otázky a reakcie.
Priamo v predajni sa môžete zapojiť aj do súťaže – 3kg, získate zdarma publikáciu Zdravo a chutne a môžete ochutnať potraviny, vďaka ktorým získate nielen štíhlu líniu, ale najmä dostatok energie a vitality. Viac informácií o kampani a jednotlivých podujatiach nájdete na www.zdravoachutne.sk.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/