(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Nadácia Intenda bude zisťovať potreby mladých ľudí.
@ Aktuálne -> Rôzne     May 20 2008 - 09:07 GMT
Nadácia Intenda chce interaktívnou metódou open space zistiť potreby mladých ľudí v Košiciach, Žiline a v Bratislave. Vo štvrtok 22. mája bude v priestoroch Strednej odbornej školy strojníckej na Komenského ul. 2 zisťovať potreby mladých východniarov.

"Pri plánovaní našich programov pre budúce roky chceme mať oči aj uši otvorené pre názory mladých. Zaujíma nás, čo mladí a organizácie pracujúce s nimi v teréne a v regiónoch chcú povedať, na čo upozorniť, čo vyzdvihnúť, a preto sme sa rozhodli vytvoriť aj pri aktualizácii našich programových stratégií priestor pre ich názory a diskusie," povedal Bohdan Smieška, programový riaditeľ Nadácie Intenda.
Nadácia Intenda oslovila mladých ľudí aj pred štyrmi rokmi, keď pripravovala prvé programové stratégie nadácie. Od ľudí z terénu vzišla napríklad myšlienka podporovať aj trávenie voľného času neorganizovanej mládeže a následne vznikol program Znižujeme prahy, ktorý sa stretol s veľkým ohlasom u organizácií a ocenením na medzinárodnej scéne.
Stretnutie v Košiciach sa uskutoční 22. mája o 14.00 h, ďalšie bude 23. mája v Žiline o 13. h v priestoroch občianskeho združenia Truc sphérique na Stanici Žilina – Záriečie na Závodskej ceste 3 a posledné sa uskutoční 28. mája v Bratislave o 14.00 h v priestoroch Kultúrneho domu Zrkadlový háj na Rovniankovej 3 v Petržalke.
Nadácia Intenda vznikla v roku 2001. Sústreďuje sa na rozvoj spoločnosti priateľskej k mladým ľuďom. Doteraz podporila 213 projektov z celého Slovenska.

zdroj: TASR


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/