(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Zlúčenie DKC s NÚSCH považuje za úspech opozície
@ Aktuálne -> Medicína     Jun 11 2008 - 18:03 GMT
TASR) - Predseda Výboru NR SR pre zdravotníctvo Viliam Novotný (SDKÚ-DS) považuje zlúčenie Detského kardiocentra s Národným ústavom srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave za úspech aktivistov a opozície.

"Považujeme to za úspech detí s vrodenými chorobami srdca, za úspech rodičov, občianskych aktivistov, opozície, ale aj za úspech SDKÚ-DS. Za úspech to považujeme preto, lebo všetko, čo sme chceli žiadať v uznesení na mimoriadnej schôdzi, vláda skoro úplne splnila," reagoval Novotný.

Od januára pripravovalo ministerstvo zdravotníctva s vylúčením verejnosti zlúčenie Detského kardiocentra s Detskou fakultnou nemocnicou v Bratislave, ktorá je zadåžená a 400 miliónov korún (13.208.730 eur) na účte Detského kardiocentra boli podľa Novotného motívom na takéto konanie ministerstva.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/