(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Lucie Bílá pod hradom Krásna Hôrka
@ Kultúra -> Koncerty     Jul 03 2008 - 10:36 GMT
V piatok 29. augusta 2008 si všetci milovníci českej populárnej i vážnej hudby môžu vychutnať veľkolepý koncert 10 násobnej Zlatej slávice , pani Lucie Bílej pod hradom Krásna Hôrka. Koncert začína o 20,00 hodine.

Legendárna speváčka, ktorá patrí aj u nás medzi najznámejšie české osobnosti, vystúpi za klavírneho doprovodu Petra Maláska.
Zazneju jej najväčšie hity, ako - Máøí Magdaléna, MEMORY, STÙJ, PAPOUCH, SUMMERTIME, S CIZÍM CHLAPEM V CIZÍM POKOJI, HVÌZDY JAKO HVÌZDY, SLYŠ CHÓR, JSI MÙJ PÁN a ďalšie.

Vstupenky si budete môcť zakúpiť v predpredaji www.ticketportal.sk a v Turistickom informačnom centre v Rožňave za zvýhodnenú cenu 300,- Sk.

Predpredaj vstupeniek začína 30. júna 2008. Na mieste podujatia za vstup zaplatíte 350,- Sk. Určite i tento koncert bude neopakovateľný a pohladí dušu nejedného z nás.

Nad kocertom prevzal zaštitu primátor mesta Rozňava MUDr. Vladislav Laciak.

(Tlačová správa)


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/