(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Manažment Chemka, a. s., nebude komentovať vyjadrenia D. Trnku
@ Aktuálne -> Región     Jul 14 2008 - 21:28 GMT
(TASR) - Manažment spoločnosti Chemko, a. s., Strážske, nebude komentovať vyjadrenie generálneho prokurátora, ktoré bolo medializované v závere uplynulého týždňa. TASR to dnes potvrdila asistentka predstavenstva spoločnosti Beáta Gejdošová.

Generálny prokurátor Dobroslav Trnka má podľa medializovaných informácií indície, že niekto sa snaží vytunelovať chemický závod Chemko Strážske. Pre istú komerčnú televíziu to vyhlásil Trnka na základe trestných oznámení, ktoré má Generálna prokuratúra SR k dispozícii.

Ako odznelo podľa generálneho prokurátora v súčasnosti opakovane chodia na prokuratúru trestné oznámenia, ktoré by mohli naznačovať nekalú činnosť. Podľa neho ide o lukratívny podnik, v ktorého zákulisí môže byť boj o moc. Tieto informácie má však zatiaľ len prokuratúra, polícia trestné oznámenie nedostala a nemá ani k dispozícii tieto informácie.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/