(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Duálne sumy za elektrinu uvedie VSE už v júlových faktúrach
@ Aktuálne -> Ekonomika a financie     Jul 29 2008 - 09:00 GMT
(TASR) - Východoslovenská energetika (VSE), a.s., Košice, bude od júla 2008 uvádzať na svojich faktúrach za elektrinu konečnú sumu v duálnom zobrazení, teda v Sk aj v eurách.

Zákazníci zo segmentu domácnosti budú mať na svojich faktúrach zároveň duálne uvedený aj rozpis preddavkových platieb na nasledujúce obdobie a na zadnej strane faktúry bude k dispozícii v duálnom zobrazení aj cenník elektriny, uviedla pre TASR hovorkyňa VSE Andrea Danihelová. Ako prví budú mať takto vystavenú faktúru zákazníci za fakturačné obdobie júl 2008, ktorým faktúru zašlú koncom tohto mesiaca.

Duálne zobrazené cenníky elektriny budú pre zákazníkov VSE k dispozícii po 8. auguste aj na internetovej stránke www.vse.sk. Na požiadanie poskytne VSE zákazníkom cenníky s duálnym zobrazením aj na kontaktných miestach a regionálnych zastúpeniach, e-mailom či poštou, informovala hovorkyňa.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/