(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Lucie Bílá pod hradom Krásna Hôrka - VYŽREBOVANIE, III. KRÁSNOHORSKÉ HRADNÉ HRY
@ Kultúra -> Koncerty     Aug 27 2008 - 13:58 GMT
Areál pod hradom Krásna Hôrka už v piatok (29.8.08) opäť ožije hudbou. Tentokrát si všetci milovníci českej populárnej i vážnej hudby vychutnajú veľkolepý koncert 10 násobnej Zlatej slávice , pani Lucie Bílej. Legendárna speváčka, ktorá patrí aj u nás medzi najznámejšie české osobnosti, vystúpi za klavírneho doprovodu Petra Maláska. Začiatok koncertu je naplánovaný na 20,00 hod.

Zaznejú jej najväčšie hity, ako - Máøí Magdaléna, MEMORY, STÙJ, PAPOUCH, SUMMERTIME, S CIZÍM CHLAPEM V CIZÍM POKOJI, HVÌZDY JAKO HVÌZDY, SLYŠ CHÓR, JSI MÙJ PÁN a ďalšie. Nad kocertom prevzal zaštitu primátor mesta Rozňava MUDr. Vladislav Laciak.

Hneď ďalší deň sa v areáli pod hradom Krásna hôrka konajú III. KRÁSNOHORSKÉ HRADNÉ HRY. Občianske združenie Tri Ruže,
Obec Krásnohorské Podhradie, Mesto Rožňava a SNM – Múzeum Betliar VÁS POZÝVAJÚ aj na túto veľkolepú „Prechádzku históriou“ zo začiatkom o 13.00 hod.

V programe vystúpi viac než 150 účinkujúcich: Rytieri dvora Anjou z Debrecína, Škola rytierov z Egru, Szittya – lučištníci na koňoch z Miškolca, Piros Sándor a jeho skupina ako poľovná družina kráľa ¼udovíta, Členovia rytierského rádu Zlatej ostrohy z Diósgyõru; skupina Gábora Bethlena z Aszódu; Strelecký spolok Košice, člen regimentu Altblau a už tradičná MAGNA MORÁVIA. Ïalej uvidíte „Cisárove nové šaty“ – divadelné predstavenie „Divadla na peróne“. Môžete ochutnať pochúťky z renesančnej kuchyne, ktoré Vám ponúkne Reštaurácia „TRI RUŽE“

Podujatie sa koná s prispením Ministerstva kultúry Slovenskej republiky.

+ + + S Ú  A Ž + + +

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom tejto akcie. Spolu s organizátorom sme pre Vás pripravili súťaž o 40 vstupeniek. Každý vyžrebovaný účastník súťaže vyhráva 4 vstupenky, každú v hodnote 300/350,- Sk. Súťaže sa tentokrát zúčastnilo spolu 418 súťažiacich. Po dohode s organizátorom sme pre ďalších dvadsať účastníkov súťaže o vstupenky na koncert Lucie Bílej, ktorý nemali šťastie pri žrebovaní, pripravili darček v podobe 5 vstupeniek na III. KRÁSNOHORSKÉ HRADNÉ HRY!!!

MENÁ VÝHERCOV:
Vstupenky na koncert Lucie Bílej získavajú:
Peter Rak
Karol Klema
Mária Mertinkova
Martina Bottova
Mgr. Milan Rendoš
Ing.Daniel Hake
Ondrej Gecelovsky
Mudríková Filoména
Andrea Macejová
Zuzana Pitorová

Cenu útechy, teda 5 vstupeniek na III. KRÁSNOHORSKÉ HRADNÉ HRY získavajú:
Jozef Petrovič
Amalia Lukacová
Gabriela Drotárová
Zuzana Jurkasová
Jaroslav Malaťák
Katarina Zatrochova
Eva Šišková
Zuzana Džadžovská
Vladimir Nagy
Marcel Petrigal
Borivoj Kunc
Jozef Vavrek
Aneta Gluškovová
Milos Ursiny
Vlasta Hozakova
Ivana Sentpéteryová
Dr. Ján Krett
Lucia Slachtova
Ing. ¼uboslav Havrilla
Peter Baran


Všetkých výhercov budeme o výhre informovať aj telefonicky (cena útechy e-mailom).

Pre všetkých, ktorý tentokrát nevyhrali - vstupenky na koncert Lucie Bílej si môžete zakúpiť v predpredaji www.ticketportal.sk a v Turistickom informačnom centre v Rožňave za zvýhodnenú cenu 300,- Sk. Cena vstupenky priamo pred koncertom je 350,- Sk.

Vstupné na III. KRÁSNOHORSKÉ HRADNÉ HRY: 100,- Sk, deti do 12 rokov zdarma.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/