(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
SPIŠSKÁ NOVÁ VES: Letecký deň sľubuje veľkolepú show
@ Aktuálne -> Rôzne     Aug 28 2008 - 14:19 GMT
TASR) - Veľkolepú ukážku leteckej techniky a prefesionálnej zručnosti sľubuje program Leteckého dňa v sobotu 30. augusta v Spišskej Novej Vsi. Na tamojšom letisku sa predstaví Armáda Slovenskej republiky, špičkoví leteckí akrobati, parašutisti, modelári, členovia Hasičského a záchranného zboru, ale aj špeciálnych jednotiek Policajného zboru.

Podujatie sa začne dopoludnia o 10.00 hod. statickými ukážkami leteckej a požiarnej techniky. Hlavný letecký program odštartuje o 13.00 hod. Diváci uvidia ukážky zručnosti špičkových akrobatov, parašutistov a modelárov a tiež ukážky z činnosti špeciálnych jednotiek ministerstva vnútra. Zlatým klincom bude od 15.00 hod. ukážka vojenskej techniky a špičkovej akrobácie. Predstavia sa najlepší slovenskí akrobatickí piloti na vrtuľníku Mi-24, nadzvukovej stíhačke Mig-29 a Albatrosoch L-39.

Sprievodcami programu Aeroshow budú dvaja bývalí profesionálni piloti. Vstup je bezplatný a organizátori zabezpečili aj parkovanie motorizovaných návštevníkov Leteckého dňa.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/