(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Štyri ženy z havarovaného autobusu by mali do nemocnice dopraviť v noci
@ Aktuálne -> Doprava     Sep 09 2008 - 14:21 GMT
TASR) - Štyri pacientky, zranené pri nedeľňajšej nehode slovenského autobusu v Chorvátsku, ktoré práve prevážajú sanitkami z nemocnice v Gospiči na Slovensko, budú hospitalizované vo Fakultnej nemocnici Louisa Pasteura (FNLP) v Košiciach.

Informáciu o prevoze potvrdil dnes v rozhovore pre TASR slovenský veľvyslanec v Záhrebe Ján Báňas. Hospitalizáciu štyroch zranených žien TASR potvrdila hovorkyňa FNLP Jaroslava Oravcová. "Ženy majú zranenia, ktoré si budú vyžadovať hospitalizáciu. Do nemocnice by podľa našich informácií mali doraziť okolo polnoci," uviedla Oravcová.

Piatu ženu, ktorá bola v najhoršom stave, prevezú ešte dnes popoludní. Na jej prevoz dal súhlas ošetrujúci primár s tým, že lekár musí byť prítomný aj v sanitke. FNLP podľa slov Oravcovej očakáva jej príchod v stredu 10. septembra okolo 5. hodiny ráno.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/