(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mladí umelci vystavujú v biznis centre
@ Kultúra -> Výstavy     Sep 19 2008 - 13:03 GMT
(SITA) – Vernisáž výstavy diel siedmich mladých absolventov fakulty umení košickej technickej univerzity sa v sobotu uskutoční v priestoroch fínskej firmy Ixonos v biznis centre na Štúrovej ulici v Košiciach. Na výstave sa budú prezentovať obrazmi Erik Šille, Boris Sirka, Vlasta Žáková, Lucia Dovičáková, Matúš Lányi, Peter Králik a umeleckou multimediálnou projekciou Tomáš Makara .

„Ide o jedinečnú akciu v priestoroch korešpondujúcich s dnešným mladým umením, ktoré by sa nemalo vytláčať kamsi na perifériu a do budov, ktoré nemajú ani to najzákladnejšie vybavenie. Takéto výstavy by sa však mohli konať aj v budovách bánk či priestoroch iných firiem,“ uviedol dnes pre agentúru SITA jeden z iniciátorov výstavy a zamestnanec firmy Ixonos Stano Matúšek.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/