(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V altánku v mestskom parku bude Záhradná slávnosť
@ Aktuálne -> Zdravie     Sep 29 2008 - 08:02 GMT
(SITA) – Záhradná slávnosť, ktorou vyvrcholí spoločný projekt občianskeho združenia Podané ruky, košického Psychosociálneho centra, Únie slabozrakých a nevidiacich a Centra voľného času Mikádo, sa uskutoční v altánku košického Mestského parku 1. októbra od 9:00 do 17:00. Projekt sa začal v polovici júla. "Do prípravy a realizácie projektu sú aktívne zapájaní samotní hendikepovaní a dobrovoľníci, ktorí vytvárajú výrobky v tvorivých dielňach a pripravujú hudobno-dramatický program. Desať týždňov príprav vyvrcholí jednodňovým kultúrno–spoločenským podujatím, na ktorom vystúpia účinkujúci aj z ďalších prizvaných organizácií.

Súčasťou podujatia budú aj interaktívne aktivity, ktorými chceme verejnosti priblížiť život ľudí s postihnutím a prispieť k odbúraniu bariér ,“ informovala Zuzana Madárová z občianskeho združenia Podané ruky. Doložila, že hlavným úmyslom a cieľom v tomto projekte je podporiť sebavedomie a začlenenie hendikepovaných do spoločnosti. Ako uviedla Madárová spolupráca združenia Podané ruky a Psychosociálneho centra, príspevkovej organizácie mesta Košice, vznikla z nevyhnutnej potreby starostlivosti o duševné a sociálne zdravie obyvateľov mesta.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/