(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KECHNEC: V obci možno vyrastie akvapark za 800 mil. Sk
@ Aktuálne -> Región     Sep 29 2008 - 14:30 GMT
(SITA) - V obci Kechnec možno vyrastie akvapark a hotelový komplex za približne 800 mil. Sk (26,555 mil. €). Spoločnosť Tatry, s.r.o. chce začať s výstavbou nového akvaparku v novembri tohto roka, pričom ukončenie výstavby je naplánované na máj 2010. Ako vyplýva z environmentálnej štúdie EIA (Environmental Impact Assessment), vďaka novému akvaparku by malo vzniknúť zhruba 30 nových pracovných miest. Investor predpokladá, že denne by ho malo navštíviť zhruba dvetisíc zákazníkov.

Areál akvapark Kechnec bude tvorený dvoma celkami, a to celoročnou časťou, kde bude hlavná budova, a letnou časťou, ktorá sa bude využívať iba počas teplých dní. Tvoriť ju bude detský a relaxačný bazén. Hlavná budova akvaparku, ktorá okrem atrakcií rôzneho druhu poskytne svojim návštevníkom aj wellness služby, by sa mala rozprestierať na ploche 4 800 metrov štvorcových. Vonkajšie bazény by sa mali nachádzať na ploche 760 metrov štvorcových. Trojhviezdičkový hotel, ktorý poskytne 60 izieb a šesť apartmánov pre 132 hostí, by mal zaberať plochu väčšiu ako tisíc metrov štvorcových.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/