(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Zo stavby ukradol frézu
@ Aktuálne -> Doprava     Nov 11 2008 - 10:29 GMT
(SITA) - Košickí policajti vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 38-ročného občana Maďarska, ktorý v pondelok popoludní v objekte stavby hotela na Rooseweltovej ulici v Košiciach ukradol kufrík s frézou. Košickej firme vznikla škoda za 50-tisíc korún (1 659,70 €). Hrozí mu až dvojročné väzenie. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.

Z parkoviska na Moravskej ulici v Spišskej Novej Vsi v pondelok medzi 17:30 a 19:25 neznámy páchateľ ukradol striebornú Škodu Octavia. Vo vozidle sa nachádzali aj osobné doklady majiteľa aj jeho manželky a autorádio. Majiteľovi z Hnilčíka vznikla celková škoda za 205-tisíc korún (6 804,75 €). Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla.

V noci z nedele na pondelok neznámy páchateľ vypáčil mreže okna a vlámal sa do pizzerie na Ovručskej ulici v Košiciach. Tu vylomil tri hracie automaty, z ktorých ukradol viac ako tridsaťtisíc korún (995,82 €).


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/