(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pôrodnica a novorodenecké oddelenie sú Baby Friendly
@ Aktuálne -> Zdravie     Dec 19 2008 - 19:18 GMT
(SITA) –Vianočným darčekom pre pracovníkov Novorodeneckého oddelenia a I. Gynekologicko-pôrodníckej kliniky Fakultnej nemocnice L. Pasteura Košice (FNLP) bolo slávnostné odovzdanie plakety Baby Friendly Hospital členkami slovenského výboru UNICEF. Ako zdôraznil riaditeľ FNLP Jaroslav Šajty, získanie plakety Baby Friendly Hospital je zavàšením niekoľkoročnej iniciatívy novorodeneckého oddelenia FNLP na Triede SNP č. 1. Plaketu už v minulosti získalo novorodenecké oddelenie na Rastislavovej ulici.

„V nemocnici ideme cestou kvality, dôkazom čoho bolo aj získanie certifikátov integrovaného manažérstva kvality a environmentálneho manažérstva. Snažíme sa zlepšovať úroveň poskytovanej zdravotnej starostlivosti, s čím súvisí aj uplatňovanie zásad ‚rooming in‘ a podpory dojčenia v rámci iniciatívy nemocnice priateľsky naklonenej k deťom,“ povedal riaditeľ Šajty.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/