(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Všetky cesty v kraji sú po posype zjazdné
@ Aktuálne -> Doprava     Jan 16 2009 - 10:43 GMT
(SITA) – V Košickom kraji sú podľa informácie vedúceho dispečera Správy ciest Košického samosprávneho kraja Štefana Buľka všetky cesty zjazdné. Cestári komunikácie v noci posýpali. "Väčšina ciest je po posype mokrá, len na cestách cez horské priechody je kašovitá alebo ujazdená vrstva snehu do dvoch centimetrov. Zatiaľ sme nemali vážnejšie problémy ani na Soroške, ceste cez Dargovský priesmyk, ani na kopcoch okolo Dobšinej a Štósu,“ dodal Buľko.


V Košiciach dnes začalo snežiť, no ako informoval dispečing Dopravného podniku mesta Košice, problémy s mestskou hromadnou dopravou nemali a spoje nemeškajú. "Ranná výprava bola bez problémov. Až teraz po siedmej nás vodiči žiadali, aby sme zabezpečili posyp v mestských častiach Pereš a Lorinčík,“ informovala dispečerka DPMK.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/