(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Na Spiši vietor a sneženie narobili problémy na cestách
@ Aktuálne -> Doprava     Jan 29 2009 - 15:12 GMT
(SITA) - Situáciu v doprave v Košickom kraji dnes komplikuje sneženie a silný vietor. Ako dnes popoludní pre agentúru SITA uviedol šéf dispečingu Správy ciest Košického samosprávneho kraja Štefan Buľko, najťažšia je situácia na Spiši.

"Najprv na ceste smerom do Košíc skomplikovali situáciu skrížené či odstavené kamióny, ktoré tade nesmú prechádzať, a medzi Jaklovcami a Folkmárom vietor vyvrátil niekoľko stromov na cestu. Momentálne sa však situácia normalizuje a podľa mojich informácii je už cesta prejazdná a odpluhovaná,“ povedal v telefonickom rozhovore Buľko. Podľa jeho vyjadrenia cestári v spolupráci s hasičmi už prekážky odstránili. Doložil, že chlapi čistia cestu od konárov a stromov smerom na obec Opátka.

Ako uviedol Buľko cesty prvej a druhej triedy v kraji sú zjazdné, vrátane úsekov cez horské priechody.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/