(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
LENNY KRAVITZ - IT IS TIME FOR A LOVE REVOLUTION 17. 6. 2009 KOŠICE – STEEL ARÉNA
@ Kultúra -> Koncerty     Feb 23 2009 - 16:26 GMT
Po obrovskom úspechu bratislavského koncertu v júni 2008 sa rock’n’rollová legenda Lenny Kravitz vracia na Slovensko, tentokrát do metropoly východu, kde vystúpi 17.júna 2009 v košickej Steel Aréne. Okrem notoricky známych hitov z deväťdesiatych rokov Lenny predstaví skladby zo svojho aktuálneho albumu It Is Time For a Love Revolution.

Lenny Kravitz sa zapísal do povedomia ľudí už pred osemnástimi rokmi. Napriek tomu, že odvtedy sa v populárnej hudbe mnohé zmenilo, ostáva tento hudobník výraznou postavou a jedným z najúspešnejších rockových hudobníkov našej doby. Presviedča nás o tom aj jeho už ôsmy štúdiový album, It Is Time For A Love Revolution, strhujúca a zároveň elegantná novinka, ktorá vyšla začiatkom februára 2008.

Tvorba Lennyho Kravitza je verejnosti natoľko známa, že vymenovávanie jeho úspechov a známych hitov by bolo plytvaním času. Lenny Kravitz je od začiatku deväťdesiatych rokov synonymom rock´n´roll-u. Všetky jeho albumy boli ohodnotené najmenej ako zlaté, tri z nich získali multiplatinovú platňu.
It Is Time For A Love Revolution je v mnohých smeroch pre Kravitza novým začiatkom. Je to odvážny rockový album, na ktorom sa opäť potvrdzuje to, čo platí už bezmála dve dekády – že Lenny Kravitz je kvalitný spevák, autor skladieb a hudobník.
Každé Lennyho vystúpenie sa stalo malou senzáciou. Energia, prýštiaca z jeho farebnej šou, je doslova omamná. Nový album predstavil Lenny Kravitz tento rok v lete bratislavskému publiku a divákov si úplne podmanil. Na budúci rok preto poteší svojou návštevou fanúšikov v Košiciach. O dva dni neskôr (19/6/2009) vystúpi u našich českých susedov na brnenskom Velodrome.

Viac info nájdete na XL promotion


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/