(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V stredu rozsudok nad ženou obžalovanou z pokusu o vraždu syna
@ Aktuálne -> Polícia     Mar 10 2009 - 19:51 GMT
(SITA) – V stredu Okresný súd Košice I vynesie rozsudok nad Blankou M. (27) z Košíc. Žena čelí obžalobe z pokusu o vraždu svojho syna. Podľa prokuratúry minulý rok v máji v záhradkárskej lokalite na Sídlisku dargovských hrdinov v Košiciach raz bodla do hrudníka štvorročného syna Riška. Nôž zasiahol viacero orgánov, chlapec zranenia prežil.

Blanka M. odmieta, že ho chcela usmrtiť. Vypovedala, že sa napichol náhodou, keď okolo nej pobehoval pri varení. S jej verziou sa v závere procesu stotožnil aj prokurátor. V záverečnej reči navrhol, aby sa skutok posudzoval ako ublíženie na zdraví z nedbanlivosti a nie ako pokus o vraždu. Odôvodnil to priebehom dokazovania na súde, medzi iným výpoveďou deväťročného chlapca zo susednej chatrče. „Riško sa šalil, ona krájala mäso, zrazu sa otočila a bodla ho do boku,“ povedal svedok.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/