(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Tínedžeri prepadávali ľudí
@ Aktuálne -> Polícia     Mar 23 2009 - 09:50 GMT
(SITA) – Na slušné správanie zabudli viacerí mladíci, ktorí v Košiciach a vo Veľkej Ide (okr. Košice-okolie) prepadávali ľudí. Košická krajská hovorkyňa Jana Demjanovičová informovala agentúru SITA, že traja Košičania, 15-ročný Tibor, rovnako starý Ondrej a 16-ročný Miroslav, v sobotu dopoludnia medzi trhoviskom „Blšák“ a Baumaxom prepadli 65-ročnú Alžbetu. Z ramena jej strhli kabelku, v ktorej mala 220 € a osobné doklady. Okrem toho jej spôsobili zranenia s dobou liečenia asi 35 dní. Mladíkov policajti obvinili zo zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva. Stíhaní sú na slobode.

Podobný scenár mala piatková lúpež vo Veľkej Ide. Traja mladíci, 18-ročný Dominik, 18-ročný Dalibor a 14-ročný Patrik z tejto obce, v noci prepadli vo dvore baru 50-ročného muža. Po útoku mu ukradli peňaženku so 40 eurami, osobné doklady a mobilný telefón. Spôsobili mu celkovú škodu 80 € a ľahké zranenia. Aj táto trojica je stíhaná na slobode.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/