(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Skupine Scorpions rastie nová generácia fanúšikov
@ Kultúra -> Koncerty     Apr 23 2009 - 09:58 GMT
(SITA) - Legendárna nemecká skupina Scorpions vystúpi dnes večer košickej Steel Aréne, pri príležitosti tretieho výročia jej otvorenia. Na Slovensko prišli členovia skupiny Klaus Meine (spev, gitara, perkusie), Matthias Jabs (gitara), Rudolf Schenker (gitara, spev), Pawe³ M¹ciwoda (basgitara) a James Kottak (bicie, perkusie) už v stredu.

"Keď sme prichádzali do Košíc z Budapešti, kde sme mali koncert, všimol som si množstvo billboardov a bannerov, na ktorých okrem nás boli aj interpreti ako Lenny Kravitz, Enrique Iglesias a DJ Tiësto, tak to beriem, že Košice sú medzinárodné kultúrne mesto, keď tu privítate takéto hviezdy," povedal v stredu na tlačovej konferencii líder skupiny Klaus Meine.

"Na Slovensku sa predstavíme po druhý raz. Už sme boli v Bratislave a rozhodne vieme, že u vás máme množstvo fanúšikov. Náš koncert bude zložený z klasických hitov ako aj nových skladieb. Stále máme motiváciu," povedal.

Podľa Meineho slov sa kapela orientuje na svojich stálych aj nových fanúšikov. "Aj v Maďarsku bolo v hľadisku veľa mladých ľudí. A tak vidíme, že nám rastie ďalšie hudobná generácia. V našej muzike sú mantinely, v ktorých sa pohybujeme, a tak naši fanúšikovia vedia, čo od nás môžu očakávať," dodal líder skupiny.
Košická
Steel Aréna privíta po hviezdach ako Jean Michel Jarre, Vanessa Mae, Seal, Andrea Bocelli, Joe Cocker alebo Deep Purple ďalšiu skupinu svetového formátu - skupinu Scorpions.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/