(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V Prešove od piatka do nedele majstrovstvá Slovenska v bedmintone
@ Aktuálne -> Šport     Apr 30 2009 - 18:30 GMT
(SITA) - Bedmintonové centrum na Bernolákovej ulici v Prešove bude počas nadchádzajúceho predåženého víkendu dejiskom vrcholu domácej sezóny. Od piatka do nedele (1. - 3. 5.) sa na Šariši uskutočnia majstrovstvá Slovenska dospelých. Zo špičky budú chýbať len Lukáš Klačanský, Eva Sládeková (žije a hráva vo Francúzsku) a Kvetoslava Sopková-Orlovská (tehotenstvo). Vo dvojhrách má právo štartu 28 mužov a 24 žien, medzi účastníčkami bude aj česká olympionička s dvojitým občianstvom Kristína Ludíková (BK MI Trenčín). Žrebovanie súťaží je na programe vo štvrtok o 17.00 h, súboje na M-SR sa začnú v piatok o 15.00 h, šampionát vyvrcholí záverečnými duelmi v nedeľu predpoludním. Pre víťazov sú pripravené aj ceny a šeky od firmy HEAD, partnera SZBe.
Tituly šampiónov vlani v Trenčín získali Marián Šulko (Spoje Bratislava), Kvetoslava Sopková (BC Prešov), Gabriela Zabavníková - Júlia Turzáková (Lokomotíva Košice), Vladimír Závada - Marián Smrek (BC Prešov) a Marián Smrek - Kvetoslava Sopková (BC Prešov). Vzhľadom na neúčasť Sopkovej minimálne v dvoch disciplínach určite spoznáme nových majstrov Slovenska.
Program bedmintonových majstrovstiev SR dospelých 2009:
Štvrtok 30. apríla: 17.00 h žrebovanie turnaja
Piatok 1. mája: 15.00: prvé dve kolá miešanej štvorhry a úvodné kolá dvojhier
Sobota 2. mája: 9.00 - 18.00 pokračovanie súťaží po štvrťfinále (dvojhry) a semifinále (štvorhry)
Nedeľa 3. mája: 8.30: semifinále dvojhier a finále štvorhier.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/