(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mladí lupiči už čelia obvineniam
@ Aktuálne -> Polícia     May 04 2009 - 11:09 GMT
(SITA) - V košických uliciach vyčíňali lupiči - tínedžeri. Dvaja 17-roční mladíci prepadli na Jaltskej ulici v Košiciach 14-ročného školáka. Po útoku mu zobrali dva telefóny. Jeden z páchateľov pod hrozbou násilia zobral telefón aj ďalšiemu školákovi. Páchatelia narobili škodu za 380 eur. Obaja už čelia obvineniam, stíhaní sú na slobode.

Z rovnakého zločinu je obvinený aj 15-ročný Tomáš zo Spišskej Novej Vsi. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, mladík na Triede 1. mája v Spišskej Novej Vsi olúpil 20-ročného Vladimíra. Po útoku mu z vrecka nohavíc ukradol mobil v hodnote 200 eur a spôsobil mu zranenia, z ktorých sa bude asi týždeň liečiť. Aj v tomto prípade je páchateľ stíhaný na slobode.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/