(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mladíci vylúpili strojovňu bazénu na strednej škole
@ Aktuálne -> Polícia     May 13 2009 - 11:31 GMT
(SITA) - Košická polícia obvinila troch mladých Košičanov z krádeže. Obvinení sa v nedeľu vlámali do strojovne bazénu strednej odbornej školy na Učňovskej ulici v Košiciach, odkiaľ ukradli rádio, dva reproduktory, vodovodný inštalačný materiál a náradie, botasky, elektromotory, kábel a ventilátor. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, 19-ročný Roman Č., 27-ročný Patrik Č. a 17-ročný Ladislav Č. spôsobili škole škodu za 750 eur.

Z krádeže v štádiu pokusu a z porušovania domovej slobody košická polícia obvinila 17-ročného Mikuláša L. z Košíc, ktorý vnikol v nedeľu pred polnocou cez oplotený pozemok na dvor rodinného domu na ahanovskej ulici v Košiciach. Vlámal sa do garáže, odkiaľ sa pokúsil ukradnúť motorovú pílu, vàtačku a tašku s cigaretami. Polícia ho spolu so 43-ročnou majiteľkou domu prichytila, informovala Demjanovičová.

Neznámy páchateľ sa z nedele na pondelok vlámal po rozbití sklenenej výplne výkladu do predajne potravín v obci Kecerovce (okr. Košice - okolie). Odniesol si odtiaľ rôzne potraviny, mäsové výrobky, alkohol, cigarety a finančnú hotovosť, čím spôsobil majiteľovi škodu vyše dvetisíc eur. V tom istom čase sa ďalší neznámy páchateľ vlámal do pohostinstva v obci Bežovce (okr. Sobrance). Vylomil tam dva hracie automaty, z ktorých ukradol 52,65 eura. Majiteľke pohostinstva spôsobil škodu na zariadení za 200 eur.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/