(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Nechajte sa prekvapiť vo verejnom priestore
@ Kultúra -> Podujatia     May 21 2009 - 16:38 GMT
Flashmob je označenie pre bleskovú zábavnú akciu, keď sa na jednom mieste stretne viac ľudí, urobia niečo bizarné, absurdné alebo vtipné a potom sa bez ďalších komentárov rozídu. Občas sa touto akciou účastníci tiež snažia upozorniť na problémy vyskutujúce sa v spoločenkom živote. Na prvý ročník sme oslovili francúzsku umelkyňu Martu Jonville (pochádza z Bordeaux , v Košiciach je na umeleckej rezidencii) aby pripravila scenáre na dva Flashmoby.

Obidva sa uskutočnia 13. Júna na rôznych miestach v Košiciach, ktoré zatiaľ tajíme. Zúčastnite sa aj Vy tohto podujatia a prihláste sa vyplnením formuláru pod textom (Vašu e-mailovú adresu alebo číslo mobilu použijeme len v súvislosti s touto akciou)! Týždeň pred akciou obdržíte e-mail alebo SMS s informáciou o mieste a čase akcie a tiež presné inštrukcie čo bude treba urobiť.

Ak chcete môžete túto informáciu poslať ďalej svojim priateľom a známym o ktorých si myslíte že by sa radi zúčastnili na tejto akcii. Keďže hlavnou myšlienkou Flashmobu je to, že obecenstvom sú náhodí diváci prosíme Vás nešíriť túto informáciu medzi ľudí, ktorí sa priamo tejto akcie nezúčastnia.

Viac na http://www.kosice13.sk/index.php/sk/clanok/flash-mob-nechajte-sa-prekvapit-vo-verejnom-priestore

Zuzana Lehotská


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/