(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Nepozorného muža okradla 10-ročná Pamela
@ Aktuálne -> Polícia     Jun 03 2009 - 10:02 GMT
BRATISLAVA/KOŠICE 3. júna (SITA) - Šikovná zlodejka úradovala na parkovisku pred obchodným centrom na Americkej triede v Košiciach. Páchateľka využila chvíľku, keď vodič nakladal tovar do auta a z Renaultu Trafick ukradla tašku, v ktorej bolo 3 500 eur, doklady a osobné veci. Policajti v krátkom čase zlodejku odhalili. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, krádež má na svedomí iba desaťročná Pamela, dievča pre svoj vek však nemôže byť trestne stíhané.

Zlodej vyčíňal aj v predajni na Hronskej ulici v Košiciach. Páchateľ rozbil okno na dverách a odniesol si cigarety. Obvineniam z krádeže už čelí 17-ročný Košičan, mladík spôsobil škodu 218 eur. Z krádeže je obvinená aj 19-ročná Janka z Košíc. Dievčina sa vlámala do novinového stánku na Toryskej ulici v Košiciach a ukradla 725 cestovných lístkov a kupóny do mobilných telefónov. Majiteľke spôsobila škodu 480 eur.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/