(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
BASKETBAL: Luisa Michulková ďalšou posilou majstrovských Košíc
@ Aktuálne -> Šport     Jun 24 2009 - 13:55 GMT
Luisa Michulková: "Poznám ľudí, ktorí robia v klube a oni poznajú mňa. Po jeden a pol ročnej pauze som sa necítila fyzicky ani psychicky dostatočne pripravená na pôsobenie v zahraničí"

KOŠICE 24. júna (SITA) - Krídelníčka Luisa Michulková je ďalšou posilou slovenského basketbalového majstra z Košíc. Dvadsaťštyriročná rodáčka zo Žiliny pôsobila v minulosti v oboch najlepších slovenských kluboch v Ružomberku a Košiciach a získala 7 majstrovských titulov. Vo finále ročníka 2007/2008 si v drese Kositu 2013 Košice vážne zranila koleno a musela sa podrobiť niekoľkým operáciám a dlhej rehabilitácii. Preto vynechala celú uplynulú sezónu. Nemohla tak naplniť zmluvu, ktorú uzavrela pred svojím zranením s talianskym klubom Germano Zama Faenza. V rámci rehabilitácie absolvovala aj sústredenie so slovenskou basketbalovou reprezentáciou pred majstrovstvami Európy v Lotyšsku a sprevádzala svoje spoluhráčky aj v Liepaji a Rige. Hoci mala ponuky aj zo zahraničia, dala prednosť dobre známemu prostrediu.

"Košice by mali byť podľa mňa najlepším riešením. Poznám ľudí, ktorí robia v klube, a oni poznajú mňa. Po jedenapolročnej pauze som sa necítila fyzicky ani psychicky dostatočne pripravená na pôsobenie v zahraničí. Dôležité bude pre mňa najmä to, aby koleno bolo v poriadku a mohla som naplno hrať," konštatovala pre server ebasket.sk Luisa Michulková, ktorá podpísala vo východoslovenskej metropole zmluvu na jeden rok.

Po skončení majstrovstiev Európy v Lotyšsku sa na spolupráci s košickým klubom dohodla aj ďalšia reprezentačná krídelníčka Lucia Kupčíková.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/