(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: KPK obslúži klientov naplno aj v dovolenkovom období
@ Aktuálne -> Verejná správa     Jul 01 2009 - 14:00 GMT
KOŠICE 1. júla (SITA) – Kancelária prvého kontaktu (KPK) na košickom magistráte ponecháva pre verejnosť aj počas letného dovolenkového obdobia v júli a auguste predåžené stránkové hodiny v stredu od 8.00 do 18.00 hod. Ako spresnil vedúci komunikačného odboru Jaroslav Vrábeľ, týka sa to hotovostnej pokladnice a najvyťaženejších pracovísk pre miestne dane, komunálny odpad ako aj doplnkové služby - kopírovanie a osvedčovanie, ktoré bude v čase predåžených stránkových hodín v stredu od 16.30 do 18.00 slúžiť aj ako podateľňa.

„Od januára do mája 2009 využilo predåžené stránkové hodiny viac ako tisíc klientov,“ informoval vedúci kancelárie prvého kontaktu Peter Hrmo. Ostatné pracoviská kancelárie prvého kontaktu budú v stredu otvorené do 16.30 hod. „V ďalších pracovných dňoch, okrem stredy, ostávajú stránkové hodiny všetkých pracovísk kancelárie prvého kontaktu v nezmenenom režime. Otvorené budú každý deň od 8:00, v pondelok, utorok a vo štvrtok do 15:30, v piatok do 14:30 vrátane času obeda, keď viacero občanov využíva čas poludňajšej prestávky na vybavenie svojich záležitostí,“ uviedol Hrmo.

Za prvý polrok 2009 vybavila kancelária prvého kontaktu na magistráte vyše 79 000 klientov.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/