(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Chytili mladíkov, ktorí si prilepšovali krádežami
@ Aktuálne -> Polícia     Jul 09 2009 - 13:50 GMT
KOŠICE 9. júla (SITA) - Policajti vypátrali zlodejov, ktorí si prilepšovali krádežami v Košiciach. Obvineniam už čelí 23-ročný Matej a o rok mladší Tomáš. Dvojica od apríla do mája vykradla bar na Ždiarskej ulici, firmu na Dénešovej ulici, bufet na Testilnej a Pizzeriu na Južnej triede. Škody, ktoré napáchali, sa vyšplhali na takmer 3770 eur.

Neznámy zlodej zase úradoval v katastri obce Košický Klečenov v okrese Košice-okolie. Zo zaparkovaného auta ukradol peňaženku s dokladmi, platobnými kartami a 200 eurami. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, v obci Ruskov v okrese Košice-okolie zase zlodeji ukradli z dekontaminačného strediska 25 betónových panelov. Polícia po nich pátra.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/