(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: V kraji sa kradlo a následne obviňovalo
@ Aktuálne -> Polícia     Jul 10 2009 - 12:21 GMT
BRATISLAVA 10. júla (SITA) - Košickí policajti zadržali a následne z prečinu krádeže obvinili troch mužov z Košíc – 22-ročného Tomáša, 21-ročného Lukáša a 23-ročného Mateja. V stredu o pol štvrtej ráno sa pokúsili vlámať do lekárne na Budapeštianskej ulici v Košiciach. Zadržala ich policajná hliadka. Spoločnosti z Prešova spôsobili škodu 232,35 €.

Z prečinu krádeže boli obvinení aj štyria mladíci z obce Maľčice v okr. Michalovce – 19-ročný Bartolomej, 21-ročný Róbert, 20-ročný Marek a 20-ročný Marián. Muži sa od 15. do 23. mája v obci Maľčice vlámali do rodinného domu a odcudzili darling, mrazničku s chladničkou, počítačovú zostavu a spálňový nábytok. Majiteľke spôsobili škodu 2 620 €.

Neznámy páchateľ sa v stredu alebo vo štvrtok vlámal do bytu v penzióne na Zemplínskej Šírave – Hôrke (okr. Michalovce). Odcudzil z neho 4 500 € a šperky zo žltého kovu. Majiteľke spôsobil škodu 6 500 €.

Doposiaľ neznámy páchateľ sa vo štvrtok popoludní vlámal do osobného motorového vozidla zn. Peugeot 407, odstaveného na parkovisku pri tuneli v katastri obce Stratená v okr. Rožňava. Z vozidla odcudzil rôzne oblečenie a stan. 62-ročnému Švajčiarovi vznikla škoda 2 000 €.

Agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/