(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Už len tri dni majú záujemcovia na kúpu bývalej gynekológie
@ Aktuálne -> Ekonomika a financie     Jul 21 2009 - 08:55 GMT
KOŠICE 21. júla (SITA) - Už len tri dni na podanie ponuky Košickému samosprávnemu kraju (KSK) majú záujemcovia o kúpu objektu bývalej gynekológie v centre Spišskej Novej Vsi. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa KSK Soňa Jakešová, v tomto roku dali vypracovať aktuálny znalecký posudok na objekt spolu so súvisiacimi technicko-prevádzkovými stavbami a pozemkami s celkovou rozlohou 3 846 štvorcových metrov.

Minimálna cena bola stanovená na 863 600 eur. Pred tromi rokmi, keď KSK ponúkal objekt prvý raz na predaj, bola cena vyše 1,2 milióna eur. Pod jej výrazný pokles sa podpísala hospodárska kríza. Ponuky treba zasielať najneskôr do 24. júla. Ako dodala Jakešová, KSK pripravuje na predaj aj ďalšie nevyužívané lukratívne nehnuteľnosti v Košiciach a ďalších mestách.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/