(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Záujem o SMS cestovné lístky vzrástol na dvojnásobok
@ Aktuálne -> Doprava     Jul 24 2009 - 08:22 GMT
KOŠICE 23. júla (SITA) – Predaj cestovných lístkov na mestskú hromadnú dopravu v Košiciach prostredníctvom mobilu má u cestujúcej verejnosti čoraz väčší ohlas. Ako dnes informovala marketingová konzultantka Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) Monika Murová, kým v prvých týždňoch po zavedení SMS platby využívalo novú službu denne približne 450 – 500 cestujúcich, v letných mesiacoch sa ich počet zdvojnásobil.

„Denne si cestovný lístok prostredníctvom mobilu kupuje 900 až 1 000 cestujúcich. Záujem o SMS cestovné lístky sa v júni a júli opäť zvýšil,“ uviedol generálny riaditeľ DPMK Michal Tkáč. Dôvodom, prečo ľudia čoraz častejšie využívajú túto možnosť, je podľa neho najmä skutočnosť, že je to pohodlná a ľahko dostupná služba pre cestujúcich. „Myslím, že táto možnosť kúpy cestovného lístka je atraktívna najmä pre príležitostných cestujúcich MHD alebo pre návštevníkov Košíc. Stačí, ak zašlú prázdnu SMS na číslo 1166 a do dve a pol minúty im dôjde SMS správa, ktorá je platným cestovným lístkom na 60 minút,“ uzavrel M. Tkáč.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/