(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Fond zdravia prijíma projekty na podporu zdravého života
@ Aktuálne -> Zdravie     Jul 27 2009 - 08:49 GMT
KOŠICE 26. júla (SITA) - Ešte do 15. septembra môžu záujemcovia doručiť žiadosti o dotácie z neziskového Fondu zdravia, ktorý zriadilo mesto Košice. Fond na internetovej stránke mesta zverejnil výzvu na predkladanie projektov v rámci grantového programu Aktivity a osveta spojená so životným štýlom a zdravím. V rámci projektu je možné žiadať finančnú dotáciu maximálne vo výške 750 € na podporu aktivít zdravého životného štýlu a zdravia. Oprávnení žiadatelia môžu byť fyzické a právnické osoby. Žiadateľ vyplní formulár s informáciami o projekte, priloží popis a rozpočet. Projekt musí byť odovzdaný v jednom uzavretom a nepriehľadnom obale označenom "NEOTVÁRA – PROJEKT" na adresu Fond zdravia mesta Košice, n. f., Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice.

Mesto Košice je iniciátorom a zakladateľom Fondu zdravia mesta Košice n. f. Fond je nezávislou neziskovou organizáciou a samostatnou právnickou osobou s plnou právnou subjektivitou. Cieľom fondu je aktívne zapojenie obyvateľov mesta Košice do ochrany a tvorby životného prostredia a ochrany a podpory zdravia, eliminovanie rizík faktorov zdravia a zlepšovanie zdravotného stavu jeho obyvateľov.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/