(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Z auta jej ukradol kabelku a vybral si peniaze z bankomatu
@ Aktuálne -> Polícia     Aug 07 2009 - 11:57 GMT
KOŠICE 7. augusta (SITA) - Nestráženú chvíľku využil zlodej, ktorý na Komenského ulici v Košiciach okradol 33-ročnú Košičanku. Žena vystúpila z auta, zlodej zatiaľ zo sedadla spolujazdca ukradol kabelku, v ktorej mala mobil, peňaženku, doklady a bankomatové karty. Tie následne využil v bankomate. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, zlodej si vybral 600 eur, celkové škody sa vyšplhali na 750 eur.

Polícia neustále upozorňuje majiteľov bankomatových kariet, aby si PIN kódy ku kartám uložili na bezpečné miesto oddelene od karty. Môžu tak zabrániť neoprávnenému výberu peňazí z účtu. V prípade krádeže treba kartu ihneď zablokovať a kontaktovať políciu. Dôležité sú aj pravidelné kontroly výpisov z účtu. V prípade nezrovnalostí treba kontaktovať banku.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/