(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
FUTBAL-EL: AS Rím do Košíc aj s Tottim
@ Aktuálne -> Šport     Aug 18 2009 - 13:47 GMT
Nominácia talianskeho mužstva AS Rím na prvý zápas play-off Európskej ligy UEFA 2009/2010 proti MFK Košice
RÍM 18. augusta (SITA) - Zdravotný stav talianskeho futbalového útočníka Francesca Tottiho sa stále zlepšuje a hráčska ikona AS Rím nebude chýbať v Košiciach v prvom zápase play-off Európskej ligy UEFA 2009/2010 proti MFK Košice na štadióne v Čermeli. Kapitána "vlkov" trápilo pravé koleno, no vyšetrenia aj pondelkové záťažové testy dopadli na výbornú a 32-ročný ofenzívny hráč bude trénerovi Lucianovi Spallettimu v Košiciach k dispozícii.

Portál datasport.it však uvádza, že aj keď Totti figuruje v nominácii Rimanov na duel v Košiciach, nenastúpi naň a hrať bude až v nedeľu v lige na pôde FC Janov. V 21-člennom kádri, ktorý odletí do Košíc, nefigurujú Mirko Vučinič, Cicinho, Simone Perrotta a Juan.

Nominácia talianskeho mužstva AS Rím na prvý zápas play-off Európskej ligy UEFA 2009/2010 proti MFK Košice:
Brankári: Artur, Júlio Sérgio Bertagnoli, Valerio Frasca.
Obrancovia: Vitorino Antunes, Marco Andreolli, Marco Cassetti, Philippe Mexés, Marco Motta, John Arne Riise, Max Tonetto.
Stredopoliari: Matteo Brighi, Alessio Cerci, Daniele De Rossi, Ricardo Faty, Leandro Greco, Stefano Guberti, Jérémy Menez, David Pizarro, Rodrigo Taddei.
Útočníci: Stefano Okaka Chuka, Francesco Totti.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/