(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Cez víkend zmizol volant, páka aj geofónová súprava
@ Aktuálne -> Polícia     Aug 31 2009 - 10:21 GMT
BRATISLAVA 31. augusta (SITA) - Auto bez volantu a rýchlostnej páky zostalo majiteľovi Audi A4 zaparkovanom na Rampovej ulici v Košiciach. Súčiastky padli do oka neznámemu zlodejovi, ktorý na limuzíne vypáčil dvere a veci z neho ukradol. Okrem toho sa zameral aj na exteriér auta - odniesol si predný nárazník, xenónové svetlomety, elektrónové disky a ozdobné lišty dverí. Majiteľovi po víkendovej krádeži vznikla škoda 6 000 €.

V sobotu večer medzi 18.45 až 22.20 neznámy páchateľ vykradol auto zaparkované na Alejovej ulici. Vypáčil dvere kufra odstaveného auta Kia Sorento, odkiaľ ukradol mobilný telefón, bankomatové karty a osobné doklady. Majiteľke z Nitry spôsobil celkovú škodu 550 €.

O svoju pracovnú výbavu prišla aj maďarská firma počas geofyzikálneho merania v Michalovciach. Z lesného porastu pri Mlynskej ulici jej ukradli šesť voľne na poli rozložených geofónových súprav. Páchateľ spôsobil škodu 2 766 €.

V noci zo soboty na nedeľu vnikol zlodej do reštaurácie na ulici Čermeľské údolie v Košiciach. Pomocou pravého kľúča otvoril plechovú pokladňu, odkiaľ ukradol peniaze, kartón cigariet a nezistený počet fliaš alkoholu. Košickej spoločnosti spôsobil škodu 2 245 €.

Agentúru SITA informovala zástupkyňa hovorcu košickej krajskej polície Jana Mésarová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/