(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Prvý septembrový víkend bude Nemocnica v pohybe
@ Aktuálne -> Zdravie     Sep 02 2009 - 09:03 GMT
Nemocnica v Košiciach - Šaci pripravila na 5. septembra podujatie vhodné pre celé rodiny. Okrem behu a chôdze v nemocničnom parku si účastníci môžu dať zmerať tlak, zistiť hladinu cukru v krvi, odvážiť sa. Pripravené sú ukážky hippoterapie a masáže. Pre deti je pripravené množstvo hier.
KOŠICE 1. septembra (SITA) – Prvá súkromná Nemocnica v Košiciach – Šaci pripravuje už štvrtý ročník podujatia Nemocnica v pohybe. Ako agentúru SITA informovala Denisa Sklenar-Vančíková, akcia sa uskutoční v sobotu 5. septembra od 10:00 v areáli nemocnice.

„Podstatou je urobiť niečo pre svoje zdravie a radi privítame celé rodiny. Minulý rok sa na podujatí zúčastnilo vyše 360 ľudí, tímy zo spoločnosti, ale aj z Rotary, Capricornu, Hartmann-Rico, Person. Verím, že tento rok prekročíme doterajšiu účasť,“ informovala Sklenar-Vančíková. Doložila, že tohtoročnými novinkami sú ukážky hippoterapie možnosť masáží, skákací hrad pre deti. Účastníci absolvujú tradičný beh-chôdzu v nemocničnom parku, merať sa bude tlak, hmotnosť, obsah cukru v krvi, pre deti je pripravené maľovanie na tvár a množstvo hier. Chýbať nebude ani vynikajúci guláš.

Bližšie informácie získajú záujemcovia na stránke www.nemocnicasaca.sk.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/