(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Neznámy zlodej vykradol predajňu stavebného materiálu
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 11 2009 - 09:35 GMT
KOŠICE 11. septembra (SITA) - Škodu za 6 200 eur spôsobil neznámy páchateľ firme z Malaciek tým, že vylúpil jej predajňu stavebného materiálu na Južnej triede v Košiciach. Stalo sa tak v noci zo stredy na štvrtok. Po vylomení mreží a rozbití okna si z predajne okrem hotovosti 5 000 eur odniesol laserový zameriavač, fotoaparát, kódované kľúče, notebook, mobil a brúsne kotúče.

Krádež sa nevyplatila 21-ročnému Tomášovi z Košíc. Mladého muža, ktorý v pondelok popoludní zo záložne na Mládežníckej ulici v Košiciach ukradol z otvorenej trezorovej skrine rôzne šperky z bieleho a žltého kovu, už usvedčili a obvinili z krádeže. Majiteľke záložne vznikla škoda za 3 300 eur.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, policajtom sa podarilo v krátkom čase vypátrať a obviniť z krádeže spáchanej formou spolupáchateľstva aj 30-ročného Martina z okresu Košice-okolie a 23-ročného Ladislava z Košíc. Obvinení muži vo štvrtok po polnoci na Južnej triede v Košiciach rozbili sklo na dverách auta značky Peugeot a ukradli z neho panel autorádia. Majiteľovi spôsobili škodu za 250 eur.

Michalovskí policajti už zistili páchateľa, ktorý v prvý septembrový deň rozbil sklenenú výplň okna na stánku PNS na Masarykovej ulici v Michalovciach. Je ním iba 15-ročný Patrik z Parchovian v okrese Trebišov, ktorý si odtiaľ odniesol cigarety a nálepky. Košickej spoločnosti spôsobil škodu za zhruba 50 eur.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/