(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KOŠICE: Zlodeja zlákali parfumy
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 18 2009 - 10:18 GMT
KOŠICE 18. septembra (SITA) - Neznámy zlodej vykradol Fabiu zaparkovanú na Donskej ulici v Košiciach. Z auta zmizlo 63 parfumov, dvadsaťročnému Prešovčanovi spôsobil škodu 500 eur. Odložené veci v aute zlákali aj zlodeja, ktorý úradoval na Čermeľskej ulici v Košiciach. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, z Peugeotu 307 zmizlo kožené puzdro s osobnými vecami, dokladmi, platobnými kartami a mobilným telefónom. Zlodej ukradol aj športovú tašku s osobnými vecami, dokladmi, platobnou kartou, mobilným telefónom a 40 eur. Celkové škody vyčíslili na 480 eur.

Vykrádal autá a kupoval si drogy

KOŠICE 18. septembra (SITA) - Policajti odhalili zlodeja, ktorý v Košiciach vykrádal autá. Obvineniam z krádeže už čelí 21-ročný Martin z košického Luníka. Drogovo závislý mladík si za peniaze z predaja ukradnutých vecí kupoval pervitín. Obvinený je zo štyroch vlámačiek. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, z áut kradol autorádiá, mobilné telefóny, odniesol si aj cestovné tašky s kozmetikou a obuvou, kabelky a peniaze. Škody sa vyšplhali na takmer 2 250 eur. Autá otváral za pomoci šnúrky od žalúzií.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/