(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Kradli v rušňovom depe, vyslúžili si obvinenia
@ Aktuálne -> Polícia     Oct 07 2009 - 09:21 GMT
KOŠICE 7. októbra (SITA) - Obvinenia z krádeže si vyslúžil 24-ročný František a 16-ročný Dalibor. Dvojica od augusta do začiatku októbra ukradla z troch zamknutých rušňov, ktoré boli odstavené na koľaji v rušňovom depe Haniska pri Košiciach, šesť medených vzduchových reaktorov. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, škody sa vyšplhali na 31-tisíc eur. Ukradnuté veci sa zatiaľ nepodarilo nájsť. Dvojica je stíhaná na slobode.

KOŠICE 7. októbra (SITA) - Trezor s peniazmi si odniesol zlodej, ktorý vykradol spoločnosť na Čermeľskej ulici v Košiciach. Zlodej ukradol kovový trezor, v ktorom bolo 3 600 eur a 17 500 maďarských forintov. Následne zavítal aj do dvoch kancelárií, kde si pribalil ešte 250 dolárov, 800 eur a mobil. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, celkové škody sa vyšplhali na 5 000 eur. Po zlodejovi polícia pátra.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/