(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mesto predáva nehnuteľnosti, výkričná cena sú dva mil. €
@ Aktuálne -> Ekonomika a financie     Oct 22 2009 - 13:59 GMT
KOŠICE 22. októbra (SITA) - Mesto Košice chce formou verejných dražieb predať viacero nehnuteľností zo svojho majetku. Ako informoval vedúci komunikačného odboru košického magistrátu Jaroslav Vrábeľ, 25 dražieb sa začína v pondelok 26. októbra a potrvá až do štvrtka 29. októbra. Na predaj je 18 bytov a sedem iných nehnuteľností. Celková výkričná cena predávaných nehnuteľností sú takmer dva milióny eur.

V prvý deň sa bude predávať šesť jednoizbových bytov na Baltickej ulici s výkričnou cenou 32 000 eur. V ďalší deň sa budú dražiť jedno, dvoj a viacizbové byty v rôznych častiach mesta s výkričnými cenami od 20 800 eur za jednoizbový byt až po 65 800 € za štvorizbový byt. Vo štvrtok sa budú predávať nehnuteľnosti – pozemky na výstavbu rodinných domov, občianskej vybavenosti a garáží. V ponuke je aj areál s objektmi na Michalovskej ul. č. 49 za výkričnú cenu 230 000 eur a časť bývalého hotela Európa na Ulici protifašistických bojovníkov za 962 000 eur.

Dražby sú prístupné širokej verejnosti a budú sa konať v budove košického magistrátu na Triede SNP.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/