(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Kradlo sa v mestskej doprave aj v obchodoch
@ Aktuálne -> Polícia     Dec 17 2009 - 10:18 GMT
KOŠICE 17. decembra (SITA) - Zlodejom sa vo východoslovenskej metropole darí. V trolejbuse prišiel o peňaženku s 20 eurami a dokladmi 56-ročný muž, zlodej mu ju vybral z vrecka nohavíc. V električke zase okradli 34-ročného muža. Z vrecka bundy mu zobrali mobil v hodnote takmer 90 eur. Obeťou zlodeja sa stala aj 68-ročná žena. V obchodnom centre na Južnej triede v Košiciach jej zlodej vybral z kabelky taštičku s dokladmi a 330 eurami.

Ako ďalej agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová, v obchode na Mlynskej ulici zase zlodej vybral 50-ročnej žene z tašky peňaženku s dokladmi a 75 eurami. V elektropredajni na Trolejbusovej ulici v Košiciach neznámy zlodej 46-ročnému mužov vybral z bundy peňaženku s dokladmi a vyše 270 eurami.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/