(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košice čaká stavebný boom
@ Aktuálne -> Ekonomika a financie     Jan 13 2010 - 12:25 GMT
O niekoľko dní sa má začať výstavba Auparku na Námestí osloboditeľov. O rok sa začínajú Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, o tri roky budeme Európske hlavné mesto kultúry (EHMK). Tieto udalosti budú dominovať projektom v meste už v tomto roku.

KOŠICE. Ustáť financovanie, zintenzívniť rozvoj mesta a zvládnuť dôležité projekty a investície. To sú výzvy košickej samosprávy na tento rok.

Rok 2010 bude náročnejší ako minulý. Rovnako ako vlani, aj tohtoročný rozpočet počíta s peniazmi z rezervného fondu. Magistrát si dáva na tento rok skromné ciele - udržať starostlivosť o dopravu, zeleň, odpad či verejné osvetlenie. Nádej si však mesto sľubuje od investorov a novej výstavby. O plánoch v meste na tento rok sme sa porozprávali s primátorom Františkom Knapíkom (KDH).

čítaj celý článok


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/