(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Aupark: vodiči zmätkovali pre zmeny v doprave
@ Aktuálne -> Doprava     Jan 20 2010 - 09:13 GMT
Kolóny áut na Štúrovej a Jantárovej ulici, nervózni vodiči, prekvapení Košičania. Tak to vyzeralo včera ráno pri Námestí osloboditeľov, ktoré ostalo z dvoch strán "odrezané od sveta". Do platnosti totiž vstúpili dočasné zmeny v doprave, súvisiace so začatím výstavby Auparku. Vedenie dopravného podniku (DPMK) avizuje možné finančné straty dasiatok tisíc eur, odborníci na dopravu majú obavy z ranných špičiek.

KOŠICE. Pre začiatok výstavby obchodno-zábavného centra Aupark je uzatvorená cesta v smere z Palackého i Jantárovej ulice na Námestie osloboditeľov od križovatky Palackého - Jantárová - Protifašistických bojovníkov. Smerom od Štúrovej na Palackého ostala cesta prejazdná s výnimkou odbočenia na Bottovu ulicu.


čítaj celý článok


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/