(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Opusteným zvieratám pomôžu hutníci i mesto
@ Aktuálne -> Rôzne     Mar 03 2010 - 11:44 GMT
Rozvodnený potok a neskôr snehová kalamita narobili veľké škody v útulku pre opustené zvieratá v Haniske pri Košiciach. Včera sa tam stretli prezident U. S. Steelu (USSK) George F. Babcoke a primátor František Knapík (KDH). Dohodli sa, že útulku pomôžu.
KOŠICE. Útulok prevádzkujú členovia Únie vzájomnej pomoci ľudí a psov (U.V.P.). Voda z neďalekého potoka im začiatkom januára zničila takmer všetky klietky, šteňatá preto museli presunúť do jednej z budov rozostavaného strediska.

Asi 20 najviac poškodených kotercov nahradí USSK novými, na ich výrobe sa budú podieľať študenti SOU hutníckeho v Šaci. "S vedením útulku spolupracujeme už niekoľko rokov. Sám som veľkým milovníkom psov," zdôraznil G. F. Babcoke. "Moja manželka bola aj v USA účastníčkou podobných projektov, máme s tým teda skúsenosti. Chceme aj urýchlene dokončiť budovu strediska a oplotenie útulku. V tomto roku plánujeme poskytnúť pomoc, okrem materiálnej, vo výške asi 20-tisíc eur. Ja osobne venujem útulku 2 percentá z dane."

čítaj celý článok


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/