(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Čínsky národný cirkusu – TAO v Infiniti aréne
@ Kultúra -> Podujatia     Mar 09 2010 - 09:18 GMT
Ak máte chuť stráviť príjemný večer spojený s výnimočným zážitkom, dovoľujeme si vás pozvať na jedinečné predstavenia “Čínskeho národného cirkusu – TAO“, ktoré sa uskutoční 16. marca 2010 v Infinity Aréne Košice. AKROBATICKÁ SHOW PRE CELÚ RODINU - vhodné aj pre deti od 6 rokov.
Môžete sa tešiť na nevídané artistické i akrobatické čísla, farebné kostýmy, tradičnú čínsku hudbu a svetelnú show. Tak isto ako pri minuloročnom vystúpení, aj tohto roku budú divákom behať zimomriavky po chrbtoch pri akrobatických číslach, ktorých sú schopní jedine akrobati zo školy tvrdej čínskej drezúry.

Vstupenky si môžte zakúpiť v sieti Ticketportal, MIC Dargov Košice, MIC v OC Cassovia Košice v cene od € 9,90. Vstupenky aj v Agentúre GeS: 055 – 622 43 03. V prípade objednávky nad 20 ks, množstevná zľava je 20%. Platiť sa dá aj SODEXHO Relax Pasmi. Prajeme príjemný kultúrny zážitok.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/