(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Príbeh LORD OF THE DANCE pokračuje...
@ Kultúra -> Tanec a Balet     May 19 2010 - 12:56 GMT
Nenechajte si ujsť 21. mája tanečnú show Lord Of The Dance v Košickej STEEL ARENE prvý krát s najlepšou tanečnou dvojicou, ktorá zožala obrovský úspech počas svojho hosťovania v Las Vegas!
Show Michaela Flatleyho “Lord of the Dance” je najznámejšie predstavenie všetkých čias. Od jej premiéry v Dubline v roku 1996, láme rekordy po celom svete a je najväčším turné v histórii.

Šou uchvátila už vyše 50 miliónov ľudí vo vyše 40 rôznych krajinách, od Ruska cez Európu, od Kanady po Argentínu a pozdåž Pacifického pobrežia. Za jej fenomenálny úspech vdačí tomu, že naozaj osloví každého diváka nezáležiac od veku, pohlavia alebo kultúry.

„Keby som nikdy nerobil žiadnu show, asi by som nezomrel ako šťastný muž“ takto sa o svojej show vyjadril jej zakladateľ a dodnes hlavný choreograf Michael Flatley, ktorého umenie dnes reprezentujú dva rovnocenné a paralelne koncertujúce súbory na americkom aj európskom kontinente.

Predpredaj listkov: Ticketportal

Priamy predaj aj v Agenture GeS – L. Novomeského 13, Košice
tel.: 055 – 622 43 03

Pri nákupe nad 20 ks lístkov možné zľavy, ako aj predaj na faktúru.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/