(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
NOVINÁRSKA FOTOGRAFIA - výstava fotografií autorov z Miškolca
@ Kultúra -> Výstavy     May 19 2010 - 12:57 GMT
Krajské osvetové stredisko v Košiciach v rámci cezhraničnej spolupráce s Domom mládeže a voľného času v Miškolci pripravili výstavu fotografií pod názvom Novinárska fotografia. Vernisáž výstavy sa uskutoční dňa 19. mája o 16.30 v Galérii KOS v Košiciach.
Svoje práce budú na nej prezentovať fotoreportéri Ádam János z regionálneho denníka v Miškolci Észak – Magyarország, Juhász Ákos z týždenníka MINAP, Vajda János z Maďarskej tlačovej agentúry a Végh Csaba z mesačníka Kulcs.

O týchto mladých reportéroch sa dá povedať, že ich pohľad na svet je empatický a svieži. Vo svojich vlastných periodikách ponúkajú fotografie z rôznych oblastí života. Ide predovšetkým o fotografiu reportážnu, portrétnu s rôznou tematikou. Sú schopní zachytiť životné príbehy ľudí a rôzne situácie, ktoré sa odohrávajú v dňoch všedných, ale aj sviatočných.

Výstava potrvá do 11.6.2010


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/