(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pozvánka na mimoriadnu potulku do mestského parku už tento víkend - 21. a 22. augusta
@ Kultúra -> Podujatia     Aug 19 2010 - 14:50 GMT
Pozývame vás na ďalsiu mimoriadnu Potulku za hradby slobodného kráľovského mesta, tentokrát s témou: Košický mestský park.
- prechádzka s výkladom o histórii parku, ako sa volal za slobodna a koľkokrát mu menili meno. Čo vsetko sa v ňom stalo, čo sa v ňom smelo a čo nesmelo. Koľkými zmenami prešiel, aká bola jeho pôvodná rozloha, koľko z neho ubudlo, prečo a aké zmeny v ňom chystajú dnešní plánovači...
21. a 22. augusta 2010 vždy o 16.00, stretnutie pri Jakabovom paláci - na moste (na konci Mlynskej ulice), Vstupné: 0 €

Podujatie organizuje Spolok na podporu skrášľovania Košíc a informačné centrum MiC KOŠICE (OD Dargov, OC Cassovia)

Ïalšie „Potulky za hradby slobodného kráľovského mesta“ pripravujeme 4. septembra 2010 (v sobotu - deň pred „Potulkami mestom Košice“) s témou: Starý židovský cintorín na Štítovej ulici.

Najbližšie Potulky mestom Košice s témou "Židovské Košice" - o židovskej viere, kultúre a histórii priamo v centre nášho mesta budú tradične prvý víkend v mesiaci, presnejšie 5. septembra 2010 (tentokrát len v nedeľu). Viac nájdete na www.potulka.sk.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/