(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Zápis do tanečnej školy DS STUDIO
@ Kultúra -> Tanec a Balet     Sep 06 2010 - 10:30 GMT
Zápis pre nových členov 8. septembra na Turgenevovej 38, o 17.00 hod. deti od 4-15 rokov, o 18.00 hod. mládež od 15 rokov.
Sme tanečná škola zameraná na hip hop a streetdance. Venujeme sa deťom od 4 rokov cez juniorov až po mládež. Na konte máme mnoho tanečných úspechov, medzi najväčsie patria dva tituly Majstrov Sveta v hip hope, Majstri Európy v disco dance, Viacnásobní Majstri Slovenska a vicemajstri Európy aj Sveta. Naši tanečníci majú možnosť učiť sa tanečným štylom new style, hype, lockin, poppin, break dance, house dance, wacking, dancehall, krump. Okrem hip hopových tanečných štýlov sa u nás vyučuje aj disco dance a disco show.

Pravidelne organizujeme pre deti tanečné sústrednia, workshopy s poprednými lektormi zo Slovenska aj zo zahraničia, tanečné súťaže, vystúpenia, tanečné programy, vianočná show.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/