(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pozvánka: Priatelia Zeme – SPZ
@ Aktuálne -> Zdravie     Nov 15 2010 - 13:48 GMT


radi by sme Vás pozvali na zaujímavé podujatie, ktoré sa uskutoční 15.11. 2010 v Košiciach, pri príležitosti Celoslovenského týždňa aktivít za vratné obaly. Na podujatí sa bude prezentovať vizuálne zaujímavá 3 tonová pyramída z PET fliaš, ktoré sa za jeden deň vypijú Košičania. Podujatie sa začne o 10:30 pri košickom Dóme Svätej Alžbety krátkym briefingom.



Podujatie sa uskutoční ako úvodná  akcia spomínaného týždňa aktivít,  ktorý bude prebiehať v dňoch 15.11. – 21.11. a zapojí sa doň niekoľko desiatok škôl a jednotlivcov.

#CONT#

Podujatie už tradične organizujú  Priatelia Zeme – SPZ, aby ním upozornili na  problematiku odpadov na Slovensku. Cieľom Celoslovenského týždňa aktivít za vratné obaly je pripomenúť aj odpadovú hierarchiu – 1.Minimalizuj, 2. Opätovne používaj a 3. Recykluj, ktorá nám môže pomôcť znížiť množstvo produkovaných odpadov.  



V prípade veľmi zlých poveternostných podmienok sa pondelňajšie podujatie ruší bez náhrady.  



Realizácia Celoslovenského týždňa aktivít pre menej odpadov je umožnená vďaka projektu ,,Od triedenia k minimalizácii odpadu“, ktorý je spolufinancovaný z Finančného mechanizmu Európskeho hospodárskeho priestoru, Nórskeho finančného mechanizmu a štátneho rozpočtu Slovenskej republiky.



Viac informácií:



Martin Valentovič, predseda organizácie, 0903 279 817, [email protected]


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/